Connect with us

Belföld

Hétfőn kiadós csapadék, keddtől szárazabb idő jön

Vasárnap napközben dél felől felszakadozik a felhőzet, átmenetileg kevesebb helyen, főként északkeleten fordulhat elő csapadék. Délen és keleten hosszabb időre kisüt a nap, majd az esti órákban délnyugat felől megnövekvő felhőzettel újabb csapadéktömb érkezik. A délies szél főként keleten élénkülhet meg néhol. Délután 19-28 fokra készülhetünk, ismét keleten, délkeleten lesz melegebb.  Kettősfronti hatás.

Hétfőn sokfelé várható eső, zápor, zivatar. Több helyen kiadós mennyiségű csapadék hullhat le. A déli, délnyugati szelet többfelé élénk, erős, néhol viharos lökések kísérhetik. Keleten még 24-28, máshol 17-23 fokot mérhetünk napközben.

Keddre a csapadék elvonul, száraz, napos idő várható. Csak fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél. Hajnalban 7-14, napközben 21-26 fok várható.

Szerdán a Dunántúlon és középső tájakon lehet felhősebb, borongósabb az idő, míg keleten sokat süthet nap. Gyenge csapadék néhol nyugaton alakulhat ki. Helyenként megélénkülhet a délkeleti szél. Délután 20-29 fok valószínű.

Csütörtökön nyugat felől egy hidegfront érkezhet elszórt záporokkal, helyenként zivatarokkal. A Dunántúlon megélénkül az északnyugati szél. 19-25 fokra van kilátás.

More in Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!