Hatalmas dugót kreált az új McDonald’s megnyitása Békéscsabán

Fotó: Körös Hírcentrum

2015-ben bezárt, majd öt évvel később visszatért Békéscsabára a McDonald’s. A várakozásnak vége, Magyarország egyik legmodernebb étterme a mai napon megnyitotta kapuit a vendégek előtt.

Az étterembe lépve hatalmas monitorok fogadják a látogatókat, az érintőképernyők segítségével könnyedén leadható a rendelés. A drive-in résznél egyszerre két autó rendelését tudják felvenni. A járványhelyzet miatt egyelőre csak elvitelre rendelhető étel, a helyszíni elfogyasztás nem lehetséges

írja a Körös Hírcentrum oldala.

Héjja János, az étterem tulajdonosa elsőként a Körös Hírcentrumnak nyilatkozott:

„elmondhatatlan az örömöm, hogy egy ilyen csodálatos ékszerdobozt sikerült itt Békéscsabán, ilyen rövid idő alatt létrehozni. Külön öröm számomra, hogy 130-140 embernek tudunk munkát biztosítani ebben a felfordult világban”

– fogalmazott.

Sajnos mint a közösségi oldalra feltöltött videóból is kiderül, a sok személyautóval odaérkező vásárló, rég nem látott forgalmi dugót kreált a Jókai utcában. Azt már csak remélni lehet, hogy ez a helyzet realizálódni fog a pandémia elmúlásával, ahol majd nem csak elvitelre fogják igénybevenni az étterm szolgáltatásait a vásárlók.