Három közlekedési baleset, két könnyű és egy súlyos sérült Békés megyében

Békés megyében, 2020. május 27-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.


Gyulán, a Gyep utcában, 13 óra körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő nekiütközött egy parkoló személyautónak. A nő könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Bartók Béla út és az Aradi utca kereszteződésében, 15 óra 15 perc körül egy trélert húzó személygépkocsi vezetője a járműszerelvényével meg akart fordulni, de nem adott elsőbbséget egy motorosnak és összeütköztek. A motor vezetője súlyosan megsérült.

Szintén Békéscsabán, a Temető sor, az Andrássy út és a Szabolcs utca találkozásánál, másfél órával később egy utánfutót húzó személyautóval közlekedő férfi a jobbra kanyarodó forgalmi sávból egyenesen haladt tovább, majd összeütközött egy tehergépkocsival. Ekkor az autó utánfutója felborult és egy szabályosan, a piros lámpánál álló személygépkocsinak csapódott. A szabad jelzésre várakozó járművet vezető nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close