Közösségi oldalak

Belföld

Három közlekedési baleset, egy őrizetbe vétel

Békés megyében 2021. június 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Alsó Körös sort a Ligeti Károly sorral összekötő gyalogos hídon 8 óra után néhány perccel elesett egy kerékpáros. Az idős nő könnyű sérülést szenvedett.

Medgyesegyháza külterületén 10 óra 45 perc körül mezőgazdasági vontató személygépkocsival ütközött, a személygépkocsi vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Békésen, a Szarvasi utca és a Verseny utca kereszteződésénél 15 óra előtt néhány perccel összeütközött két kerékpáros, egyikük megsérült, de állapota az elsődleges vizsgálatok eredménye alapján nem súlyos.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. június 2-án őrizetbe vett egy 41 éves békéscsabai férfit, mert a gyanú szerint korábban többeknek adott el kábítószert. A rendőrök több, a nyomozás eddigi adatai szerint tőle vásárló fogyasztót is előállítottak. A 41 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett, a fogyasztók ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.