Három határsértőt fogtak el a rendőrök Gyulán

A külföldiek iráni állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállították őket.

Gyula Gyulavári városrészében, 2019. augusztus 17-én 6 óra 30 perc körül lakossági bejelentés alapján igazoltattak a rendőrök három külföldit. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.A magukat iráni állampolgárnak valló külföldieket a rendőrök előállították a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

15:30

A magukat iráninak valló külföldiek nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. Románia felől illegálisan lépték át az államhatárt, ezért a rendőrök előállították őket a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk. A három határsértőt a magyar rendőrök 2019. augusztus 17-én 14 óra 30 perckor átadták a román hatóság képviselőinek.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM