Közösségi oldalak

Belföld

Három baleset és egy ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés Békés megyében

Békés megyében 2022. január 7-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mezőkovácsházán, az Alkotmány utca és a Kalocsa Róza utca kereszteződésében 6 óra 15 perc körül egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A baleset azért történt, mert az autó vezetője nem adott elsőbbséget a biciklis nőnek. Az idős nő súlyosan megsérült.

Szeghalmon, a Jókai utca és a Somogyi Béla utca kereszteződésében 8 óra után néhány perccel két személygépkocsi ütközött össze, mindkét jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Szeghalom, Jókai utca és Somogyi Béla utca kereszteződése. Fotó: police.hu

A 47-es számú főúton, Telekgerendás külterületén 11 óra körül egy balra kanyarodó személygépkocsi összeütközött az őt előző személygépkocsival. A balesetben az utóbbi kocsi vezetője könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. január 7-én, délelőtt Békéscsabán, a Kerekes György utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök az 52 éves férfitől bevonták a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.