Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Két férfi került őrizetbe. Egyikük bűncselekmény gyanúja miatt, a másik férfi pedig azért, mert engedély nélkül vezetett.

Orosházán, 2023. augusztus 1-jén délelőtt egy férfi megfenyegetett egy utcai árust, a bevételt követelte tőle. Miután a nő nem adott neki pénzt, elmenekült. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei a rablás bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítható férfit rövid idő alatt azonosították. Kiderült, hogy történtek után Szegedre utazott, ahol az orosházi rendőrök jelzése alapján a Szegedi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei elfogták. A 34 éves orosházi férfi őrizetben van.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2023. augusztus 2-án szabálysértési őrizetbe vett egy nagykőrösi férfit. Személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs, soha nem is volt jogosítványa. A rendőrök éjjel 2 óra körül Szarvason, a Kazinczy Ferenc utcában igazoltatták és három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna