Halálos közlekedési baleset történt Bélmegyer közelében

Letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi Bélmegyer közelében. A balesetben a jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idejére teljes útlezárás van érvényben, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Lesodródott az útról és fának ütközött egy személyautó 2019. szeptember 6-án 15 óra 26 perc körül, Bélmegyer külterületén. A balesetben a jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idejére teljes útlezárás van érvényben. A baleset helyszínét Doboz és Vésztő irányába kerülhetik el az arra közlekedők. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, óvatosan közlekedjenek!

21:40

Feloldotta a rendőrség az útlezárást Bélmegyer külterületén, ahol korábban halálos közlekedési baleset történt. Befejeződött a helyszínelés Bélmegyer közelében, ahol korábban halálos közlekedési baleset történt. A helyszíni szemlét a rendőrség 2019. szeptember 6-án 21 óra 10 perckor befejezte, a forgalom mindkét sávon zavartalanul halad.