Közösségi oldalaink

Belföld

Halálos közlekedési baleset történt Bélmegyer közelében

Letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi Bélmegyer közelében. A balesetben a jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idejére teljes útlezárás van érvényben, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Lesodródott az útról és fának ütközött egy személyautó 2019. szeptember 6-án 15 óra 26 perc körül, Bélmegyer külterületén. A balesetben a jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idejére teljes útlezárás van érvényben. A baleset helyszínét Doboz és Vésztő irányába kerülhetik el az arra közlekedők. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, óvatosan közlekedjenek!

21:40

Feloldotta a rendőrség az útlezárást Bélmegyer külterületén, ahol korábban halálos közlekedési baleset történt. Befejeződött a helyszínelés Bélmegyer közelében, ahol korábban halálos közlekedési baleset történt. A helyszíni szemlét a rendőrség 2019. szeptember 6-án 21 óra 10 perckor befejezte, a forgalom mindkét sávon zavartalanul halad.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!