Halálos közlekedési baleset történt a 44-esen Békéscsaba és Kétsoprony között

Halálos közlekedési baleset történt Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsaba és Kétsoprony közötti szakaszán. A balesetben az egyik jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsaba és Kétsoprony közötti szakaszán, 2019. október 5-én 19 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy traktor pótkocsijának. A balesetben az autó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Békéscsaba felől közlekedőket Telekgerendás felé terelik, még a Kondoros felől érkezők Kamut felé tudják elkerülni a balesetet.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

20:45

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást a 44-es számú főút Békéscsaba és Kétsoprony közötti szakaszát.

A helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást a rendőrség 2019. október 5-én 19 óra 17 perckor feloldotta, a forgalom rendőri irányítás mellett, egy sávon halad, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

23:05

A helyszínelés befejeződött, a 44-es számú főút Békéscsaba és Kétsoprony közötti szakasza mindkét sávon járható, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close