Halálos közlekedési baleset Mezőhegyes és Mezőkovácsháza között

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a Mezőhegyes és Mezőkovácsháza közötti úton. A jármű vezetője életét vesztette. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.

Békés megyében, a Mezőhegyes és Mezőkovácsháza közötti úton 2020. október 4-én 14 óra 45 perc körül letért az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi. Az autó vezetője a helyszínen meghalt. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta.

A Mezőkovácsházáról Mezőhegyesre tartókat Végegyházánál visszafordítják, a Mezőhegyes felől Mezőkovácsháza felé haladók pedig Battonya, illetve Tótkomlós felé tudják elkerülni az érintett útszakaszt. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

16:36

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást Mezőhegyes és Mezőkovácsháza között

Egy sávon megindult a forgalom a Mezőhegyes és Mezőkovácsháza közötti úton, ahol halálos közlekedési baleset történt – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy.

18:58

Megszűnt a forgalomkorlátozás a Mezőhegyes és Mezőkovácsháza közötti úton

A rendőrség feloldotta a félpályás útlezárást, a forgalom mindkét sávon zavartalanul halad – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.