Halálos baleset Orosháza és Székkutas között a 47-es főúton

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi 2019. október 5-én a 47-es fõúton, Székkutas és Orosháza között. MTI fotó: Donka Ferenc

Két autó és egy pótkocsis traktor karambolozott szombaton 11 óra 30 perc körül a 47-es főúton Székkutas és Orosháza között. A balesetben egy ember a helyszínen meghalt, ketten megsérültek. Az érintett szakaszon teljes útzár van a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére. Kerülni Kardoskút felé lehet.

Szabó Szilvia elmondta, a főút 176-os kilométerszelvényében két személyautó és egy pótkocsis traktor összeütközött. Orosháza irányába haladt a traktor amikor balra be akart kanyarodni, de a szemből nagy sebességgel érkező BMW nekiütközött a traktornak. A személygépkocsi ezt követően még egy Suzukival is ütközött, majd letért az úttestről és egy kerítésbe csapódott. Információnk szerint a BMW-ben utazó nőt a tűzoltók csak feszítővágóval tudták kiszabadítani a járműből.

A kiérkező mentők már nem tudták az életét megmenteni. A kocsiban utazó lányt és a férfi sofőrt a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba. A traktoros és a Suzuki sofőrje nem sérült meg. A baleset olyan nagy erejű volt, hogy a traktor pótkocsija felborult, a traktor kerekei és a BMW motorja is kiszakadt.

MTI

MTI fotó: Donka Ferenc
Close