Gyulán, Sarkadkeresztúron és Szarvason helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2019. szeptember 4-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Gyulán, a Nagyváradi út és a Furminc utca kereszteződésében, 10 óra körül egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Sarkadkeresztúr külterületén, 16 óra 15 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi letért az útról, nekiütközött egy táblának, majd elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Szarvas külterületén, 23 óra 15 perc körül lesodródott az útról és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. A jármű vezetőjénél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!