Gyulán balesetnél helyszíneltek, Szarvason pedig megtaláltak egy eltűnt lányt

Gyulán, a Temesvári út és a Schweidel József utca kereszteződésében 2020. november 27-én, 9 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és elütötte. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Gyulán, a Temesvári út és a Schweidel József utca kereszteződésében egy személyautó vezetője egy kerékpárral közlekedő nőt ütött el. Fotó: police.hu

Szarvas közelében 2020. november 27-én, este a rendőrjárőrök megtaláltak egy 16 éves lányt, aki engedély nélkül jött el egy kecskeméti gyermekotthonból. A Kecskeméti Rendőrkapitányság ezért eltűnés miatt elrendelte a körözését. A fiatal lányt a rendőrök biztonságba helyezték és egy dévaványai otthonba vitték – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!