Közösségi oldalak

Belföld

Gyomaendrődön ittas járművezetés, Békéscsabán lopás miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2021. november 30-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. november 30-án 9 óra körül Gyomaendrődön, a Kiss Bálint utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A gyulai autóst a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol két további mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A 65 éves férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy derecskei férfit 2021. november 30-án Békéscsabán. A 33 éves férfi 2021. november 28-án a békéscsabai munkahelyén, egy nyitva hagyott személygépkocsiból kivett egy autórádiót, két hangszórót és két mobiltelefont. Másnap a telephelyen az egyik lezárt raktárról vágta le a lakatot, de végül nem ment be a helyiségbe. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják. A rendőrök az autóból ellopott dolgokat megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.