Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Garázdaság Békéscsabán, közokirat-hamisítással gyanúsítható férfi előállítása a határról és két bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nővel szembeni rendőri intézkedés Orosházán.

Békéscsabán, a Szeberényi téren 2024. március 11-én reggel három negyed 7 körül egy korábbi nézeteltérés miatt vitatkozni kezdett két fiatalember, majd meg is ütötték egymást. Mindketten könnyű sérülést szenvedtek, a rendőrség garázdaság miatt eljárást indított ellenük.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2024. március 11-én délben egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy román rendszámú személyautóval. Az ellenőrzésekor kiderült, hogy a kocsi műszaki érvényességét igazoló lapján a bélyegzőlenyomat hamis. A Sarkadi Rendőrkapitányság a férfit közokirat-hamisítással gyanúsítja és a nyomozók lefoglalták tőle az okmányt.

Orosházán, a Kossuth Lajos utcában 2024. március 11-én 17 óra előtt pár perccel igazoltattak a rendőrök egy autóst. A nőről kiderült, hogy nem vezethetne, mert korábbi szabálytalansága miatt a rendőrség idén május 16-ig eltiltotta ettől. A rendőrök a kocsijában kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. Az orosházi rendőrkapitányság a 39 éves nő ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt és kábítószer birtoklása vétségek elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna