2021.04.14 04:48

Fehér por a raktárban, növényi őrlemény a dobozban

Kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le a rendőrök Gyulán, egy szórakozóhelyen. Az anyagból a pultos fogyasztott, a nő otthonában tartott házkutatáskor növényi törmelék és két növényőrlő is előkerült.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot fogyasztott egy nő 2019. január 1-jén Gyulán, az egyik szórakozóhelyen. A pultosként dolgozó 21 éves nő a raktárhelyiségben, az asztalról szívta fel a fehér port. A rendőrök átkutatták a raktárt és az asztal fiókjában is találtak egy kisebb csomagot, amelyben szintén fehér por volt.


A nőt előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, a gyors teszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A nyomozók házkutatást tartottak a nő lakásán és egy papírdobozban növényi törmeléket, cigarettába sodort kábítószer gyanúját keltő anyagot és két növényőrlőt foglaltak le. A Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a por, valamint a növényi törmelék hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.