Évet értékelt a szarvasi Jobbik

Samu Tamás Gergő (b) és Pálinkás Tamás Fotó: Erdős Csaba

Sajtótájékoztató keretében évet értékelt a Jobbik szarvasi szervezete, melyben Pálinkás Tamás és Samu Tamás Gergő osztotta meg gondolatait a helyi történésekről problémákról.

Az előzményekben Pálinkás Tamás a Jobbik helyi elnöke arról beszélt, hogy milyen okok miatt adta vissza mandátumát az őszi választás alkalmával. A folytatásban a helyi elnök azt nehezményezte, hogy Szarvas városnak egyszerűen nincs feldíszített karácsonyfája, ellenben egy kivilágított fényszarvas drága pénzen létre lett hozva.


Samu Tamás Gergő elmondta, hogy eskü után immár teljes jogú tagként vesz részt a városi testületi üléseken. A képviselő kiemelte, hogy a városi közvilágítás nem működik normálisan a város nagy részén. Megemlítette, hogy a városban több százmillió forintból telepített LED-es köztéri világítás, közel sem hatékony.

A sajtótájékoztató teljes anyagát, az alábbi videón tekintheti meg:Ezt a videót nem fogja bemutatni a közmédia vagy a TV2, ezért oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!