Közösségi oldalak

Belföld

Engedély nélküli, ittas és eltiltott járművezetővel szemben is intézkedtek a megye rendőrei

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. július 21-én 14 óra 50 perc körül Hunya külterületén ellenőriztek egy férfit, aki egy pótkocsis traktort vezetett. A férfi úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem volt neki érvényes vezetői engedélye. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Dévaványán, a Köleshalmi úton 2023. július 22-én éjfél előtt néhány perccel a rendőrök egy személyautót vezető férfit ellenőriztek. A helyszíni légalkoholmérés eredménye pozitív lett, ezért előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a további mérések is megerősítették, hogy a férfi ittasan vezetett. A Szarvasi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. július 23-án 19 óra 20 perckor Orosházán a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfit, aki úgy közlekedett, hogy őt az Orosházi Járásbíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől. A férfit őrizetbe vették, ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.