Közösségi oldalaink

Belföld

Ellökte a saját édesanyját egy 46 éves férfi Bucsán, aztán sorsára hagyta

Bucsán súlyosan megsérült egy idős nő, mert a fia vita közben fellökte. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Bucsán, 2019. június 14-én este otthonában megsérült egy idős nő. A 76 éves asszony és fia vitatkoztak egymással, majd a 46 éves férfi vállal meglökte édesanyját. A nő elvesztette az egyensúlyát és elesett, a fia magára hagyta. Nem sokkal később visszament hozzá és fel akarta segíteni, de nem tudta, mert a nőnek annyira fájt a lába.

A mentők kórházba vitték és kiderült, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a férfit súlyos testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. október 30-án továbbította az ügyészségre.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!