Közösségi oldalak

Belföld

Elfogás Kevermesen, lopás miatt intézkedtek a rendőrök Eleken és Battonyán

Kevermesen 2020. december 8-án 22 óra 30 perc körül a rendőrök elfogtak egy kevermesi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki lopás és kábítószer birtoklása bűncselekmények miatt. A 23 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2020. december 8-án őrizetbe vett egy 40 éves férfit, mert kinyitotta Eleken, egy ház előtt parkoló személyautó ajtaját, majd a kesztyűtartóból kivett egy pénztárcát, amiben több mint hatszázezer forint volt. A rendőrkapitányság a kecskeméti férfit lopás bűntett elkövetésével gyanúsítja.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. december 8-án előállítottak egy 18 éves battonyai nőt. A fiatal korábban Battonyán, egy orvosi rendelőből ellopott egy telefont és a készülékkel az internetről vásárolt. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!