Egy padon alvó 68 éves utast fosztott ki egy 70 éves férfi Gyulán

Elvette egy padon alvó utas táskáját egy férfi Gyulán, az autóbusz-állomáson. A komádi férfit a nyomozók a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították.


Gyulán, az autóbusz-állomáson, 2020. május 17-én délután ellopták egy férfi táskáját. A 68 éves férfi dolgozni volt, és 14 óra 30 perckor busszal érkezett Békéscsabáról Gyulára, ahonnan tovább akart utazni, de a csatlakozásra négy órát kellett várnia. Leült egy padra és miközben várakozott, elaludt. Miután felébredt észrevette, hogy nincs meg a szatyra, amiben közvetlenül a történtek előtt vásárolt élelmiszerek és a személyes dolgai voltak, ezért hívta a rendőrséget.

A szatyrot egy komádi férfi vitte el, akit a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a váróterem biztonsági kamerájának felvétele alapján azonosítottak és 2020. május 21-én előállítottak. A 70 éves férfi kihallgatásán beismerte tettét, a rendőrség kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close