Közösségi oldalak

Belföld

Egy őrizetbe vétel és két körözés alapján történt rendőri intézkedés Békés megyében

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. március 1-jén szabálysértési őrizetbe vett egy sarkadi nőt. A 28 éves nő Békéscsaba külterületén anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást kínált és orvosi igazolással nem rendelkezett. A rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatja.

Békéscsabán a rendőrjárőrök 2022. március 1-jén elfogtak egy békéscsabai férfit, akinek lopás miatt körözését rendelte el a Gyulai Rendőrkapitányság, a Békéscsabai Járásbíróság pedig garázdaság vétség miatt adott ki ellene elfogatóparancsot. A 23 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és átadták a körözését elrendelő bírónak.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2022. március 1-jén 8 óra 15 perc körül egy román állampolgárságú férfit fogtak el a határrendészek. A 31 éves férfi ellen a moldáv hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna