Egy óra leforgása alatt, hat határsértőt fogtak el Békés megyében

Négy határsértőt fogtak el a rendőrök Gyulán

A négy külföldi közül egy líbiai, egy marokkói, ketten pedig algériai állampolgárnak mondják magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudják hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.

Gyulán, 2020. január 4-én 7 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrök három külföldit, majd néhány perccel később még egyet ellenőriztek a rendőrök. A négy férfi közül egy líbiai, egy marokkói, ketten pedig algériai állampolgárnak vallják magukat. Egyikőjük sem tudja hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre.

18:00

A rendőrök előállították a négy külföldit a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2020. január 4-én 17 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes.

Két határsértőt fogtak el a rendőrök a békéscsabai vasútállomáson

A békéscsabai vasútállomáson fogtak el a rendőrök két külföldi férfit. Egyikük sem tudja hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, ezért előállítják őket.

Békéscsabán, a vasútállomáson, 2020. január 4-én 8 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrök két külföldi férfit, akik algír állampolgárnak vallják magukat, de nem tudják hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Gyula Határrendészti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

21:35

A rendőrök előállították a határsértőket a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2020. január 4-én 21 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek.

Close