Közösségi oldalak

Belföld

Egy nap alatt elfogták a köröstarcsai motortolvajt

Elloptak két motorkerékpárt Köröstarcsán, egy családi ház garázsából. A bejelentés után a rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és egy napon belül megtalálták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi férfit.

 

Lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. április 3-án, Köröstarcsán. Egy nő kért segítséget, mert elmondása szerint a családi házuk garázsából eltűnt két motorkerékpár. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei adatgyűjtésbe kezdtek és rövid időn belül eljutottak egy 30 éves helyi férfihoz, akinél a házkutatás során meg is találták az egyik motort.

A férfi a kihallgatásán elmondta, hogy sokat ivott aznap és ennek hatására jött az ötlet, hogy betör egy közeli garázsba. A két motort, amit ott talált tolva vitte el és a saját házának udvarán állította le őket. Később aztán az egyiket átvitte a testvéréhez. A Békési Rendőrkapitányság nyomozói mindkét járművet lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának. A férfi ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!