Közösségi oldalak

Belföld

Egy közlekedési baleset, két bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt történt előállítás

Mint azt portálunk korábban megírta, Csabaszabadi külterületén, 13 óra előtt néhány perccel összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó. Az egyik személygépkocsi először lement az út jobb oldali padkájára, majd onnan úgy tért vissza az útra, hogy átment a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. Így összeütközött egy neki szemből érkező autóval, majd a szemből érkező autó mögött haladó kisteherautóval. A balesetben mindkét személygépkocsi vezetője súlyosan megsérült, az egyik autó utasa pedig könnyű sérülést szenvedett. A történtek körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

A Sarkadi Rendőrkapitányság Zsadányi Rendőrőrsének rendőrei 2021. február 25-én előállítottak egy 18 éves fiatalembert, mert a gyanú szerint Zsadányban, a Béke utca és a Vörösmarty utca kereszteződésében kivett a helyéből egy közlekedési táblát. Az elsőbbségadásra kötelező jelzést egy ideig a vállán vitte, majd bedobta egy árokba. A rendőrség a fiatal ellen büntetőeljárást indított.

Orvhalászt ért tetten egy halőr 2021. február 25-én, Gyomaendrőd külterületén. A férfi az egyik holtágon csónakból sorhoroggal halászott. A rendőrök a csónakjában megtalálták a tiltott eszközt és azokat a süllőket, amelyeket azzal fogott ki. A rendőrök a férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna