Dr Szabó Ervin: a gyávaság, az Mszp, azaz Fetser János kétszínűsége, és a fideszpolitika mocska győzött le!

154 szavazat… Ennyi hiányzott ahhoz, hogy a tegnapi napon a valódi ellenzéki összefogás képviselőjéből Orosháza város polgármestere lehessek.

– írja közleményében Dr Szabó Ervin.

Továbbá kiemelte,

a választás megmutatta azt, hogy nem Dávid Zoltán győzött le engem, hanem a gyávaság, az Mszp, Fetser János kétszínűsége, illetve a fideszpolitika mocska.

Egyértelmű vált, hogy a valódi ellenzékiek, azaz mi vagyunk többségben.
Egyértelmű az is, hogy új politika kezdődött Orosházán, a valódi ellenzéki egység megszületésével.

Szeretnék ezúton is hálás szívvel köszönetet mondani, annak a 4065 orosházi szavazónak, aki méltónak és alkalmasnak talált, valamint mindazoknak, akik a Közösen Orosháza Városáért! képviselőjelöltjeire adták le a szavazatukat.

Büszkeséget és hálát érzek, ezért a kampányért, amit közösen építettünk fel és azokért a jelentős számú szavazókért, akik azokkal az értékekkel azonosultak, amiket igyekeztünk képviselni!

Politikai tevékenységem alatt mindvégig harcoltam azért, amiben hiszek. A mostani kudarc fájdalmas, de én sikernek könyvelem el, hogy ilyen sokan támogattatok.

Ti jelentős számban támogattatok engem, megmutattátok a valódi egység igazi erejét, én pedig azt vállalom, amit ígértem is Nektek, hogy a jövőben is: Számíthattok rám!

Kérlek Titeket, hogy soha ne adjatok fel a hiteteket, az igazért való harc megéri! Szükségem van arra, hogy Közösen Veletek Orosháza Városáért folytassuk e harcot! Számítok Rátok!

– zárta közleményét a képviselő.