Dobozon közlekedési balesetnél helyszíneltek, szabálysértés Mezőberényben

Békés megyében, 2019. november 24-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Dobozon, a Nagy utca és a Zsibongó utca kereszteződésében, 2019. november 24-én 10 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője súlyos, míg a másik autó utasa könnyű sérülést szenvedett.


Fotók: police.hu

Mezőberényben, a Hunyadi János utcából, 2019. november 24-én 2 óra előtt néhány perccel előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2019. szeptember 26-ától eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányság a 22 éves mezőberényi férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!