Közösségi oldalak

Belföld

Cserbenhagyás és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán

Békéscsabán, a Hétvezér utca és a Dobozi út kereszteződésében 2020. november 17-én, 7 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpáros férfinak és összeütköztek. Személyi sérülés nem történt, de az autót vezető nő nem győződött meg arról, hogy történt-e sérülés, hanem elhajtott a helyszínről. A rendőrök rövid időn belül megtalálták a balesetet okozó járművezetőt, akit előállítottak a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. A rendőrség a 34 éves gyulai nő ellen cserbenhagyás gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Békéscsabán, a Szabolcs utcában 2020. november 17-én, 15 óra 45 perc körül egy autós áttért a menet iránya szerinti bal oldalra és nekiütközött egy másik személygépkocsinak. A balesetben senki nem sérült meg, de a balesetet okozó jármű vezetője elhajtott a helyszínről. A rendőrjárőrök néhány óra múlva a lakásán megtalálták a békéscsabai autóst, akinél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A 66 éves férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!