Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 4-es főúton a Szent István Tisza-hídon

Továbbra is zajlanak a nagyfelületű burkolatjavítási munkálatok a 4-es főút Szolnok elkerülő szakaszán a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. November 14-15. között, szombaton és vasárnap a szakemberek a Szent István Tisza-hídon végeznek majd munkálatokat félpályás lezárás mellett.

A munkálatok ideje alatt a váltakozó irányú közúti forgalmat jelzőőrök fogják irányítani, a megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák hívják fel a közlekedők figyelmét. A 4-es főút kiemelt hálózati szerepköre, valamint nemzetközi viszonylatban is meghatározó forgalmi terhelése miatt a hétvégi munkavégzés ellenére is torlódásokra lehet számítani a térségben

– tájékoztatta portálunkat a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!