Közösségi oldalak

Belföld

Bűncselekmények és szabálysértések miatt történt rendőri intézkedések Békés megyében

Sarkadon, 2023. március 3-án tetten értek egy férfit, amint lopni próbált egy házból. Az épület padlásán kutatott, több dolgot össze is készített, de valaki meglátta, hogy ott van, hívta a rendőröket, akik rövid idő alatt a házhoz értek és elfogták. A 26 éves sarkadi férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet miatt indított büntetőeljárást.

A Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2023. március 3-án 11 óra 30 perc körül, Kevermes külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Kiderült, hogy nem vezethetne, mert 2023. május 20-ig egy korábbi szabálytalansága miatt eltiltották ettől. A férfit előállították és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. március 3-án szabálysértési őrizetbe vett egy törökszentmiklósi nőt, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy vezetői engedélye soha nem volt. A rendőrök Dobozon, a Kossuth téren állították meg, majd a rendőrkapitányságra vitték és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Újkígyóson, egy italmérőben 2023. március 4-én 20 óra körül egy férfi hangoskodott, fenyegetőzött, több vendégbe belekötött. Amikor a rendőrök felszólították rá, hogy hagyja ezt abba, akkor sem változtatott a viselkedésén. A 44 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Kétegyházán, 2023. március 5-én délelőtt egy férfi úgy közlekedett egy személygépkocsival, hogy az autón nem az arra kiadott rendszám volt. A rendőrök leállították, majd a 28 éves férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna