Közösségi oldalak

Belföld

Bűncselekmény gyanúja Kétegyházán, Mezőkovácsházán és Gyulán

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak Kétegyházán 2022. november 10-én 12 óra 45 perc körül egy 28 éves kétegyházi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság a férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. november 10-én 15 óra 15 perc körül Mezőkovácsházán, az Árpád utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az 57 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Gyulai Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2022. november 11-én 2 óra 45 perc körül előállítottak egy bolgár állampolgárt. A férfi tehergépkocsival kilépésre jelentkezett, az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélyében a műszaki érvényességi időt átírták. A 43 éves férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna