Bódult járművezetés Szarvason, garázdaság Békéscsabán

Békés megyében 2021. február 23-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvas külterületén 2021. február 23-án 17 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfit ellenőriztek a rendőrjárőrök. Az autósnál felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan vezetett, ezt a gyorsteszt eredménye is megerősítette. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei ezért a 24 éves szarvasi férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton, 2021. február 23-án 17 óra 15 perc körül egy férfi leszólított, zaklatott egy nőt, majd a nőnek segítő férfivel is erőszakosan viselkedett. A rendőrök a 36 éves férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Békéscsabán, a vasútállomáson 2021. február 23-án 18 óra után szintén garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Az Orosháza és Békéscsaba között közlekedő vonaton nézeteltérés alakult ki két férfi között. A vita közben egyikük leütötte a másik fejéről a szemüvegét és a fejhallgatóját. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a 74 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen garázdaság gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A bántalmazott utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM