Békésen szabálysértés, Békéscsabán pedig lopás miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2020. november 22-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békési Rendőrkapitányság 2020. november 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Segédmotoros kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a Békési Járásbíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök 12 óra 15 perc körül Békésen, a Kossuth utcában igazoltatták. A 45 éves békési férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békéscsabán, a Lipták András utcában 2020. november 22-éről 23-ára virradó éjjel, éjfél körül igazoltattak a rendőrjárőrök egy kerékpárt toló férfit. Az ellenőrzéskor a rendőrök megállapították, hogy a 40 éves békési férfi a biciklit Békéscsabán, egy Gyulai úti kerékpártárolóból lopta el. A kétkerekű le volt zárva, téglával törte le róla a lakatot. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfi ellen lopás miatt büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.