Közösségi oldalaink

Belföld

Békéscsabán óraszalonból és játszóházból, Dévaványán pedig ékszerüzletből lopott egy békéscsabai férfi

Több mint egy hónap alatt három lopást és egy csalást is elkövetett Békés megyében egy férfi, akit a rendőrök azonosítottak és elfogtak. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békéscsabán óraszalonból és játszóházból, Dévaványán pedig ékszerüzletből lopott egy békéscsabai férfi 2018. november 19-e és 2018. december 24-e között.

Mindkét boltban elterelte az eladók figyelmét, majd az óraszalonból ellopta az üzletvezető mobiltelefonját, míg az ékszerüzletből pedig két aranygyűrűt vett magához. Békéscsabán, egy játszóház alkalmazottjának a pulton hagyott telefonját tette zsebre. Olyan is előfordult, hogy a férfi fizetés nélkül ment el 2018. december 26-án az egyik békéscsabai hotelből, ahol vele volt a barátnője is. Távozásakor azt hazudta, hogy a rendőrség arról értesítette, hogy egy parkolóban összetörték az autóját és ezért a helyszínre kell sietnie.

Emiatt kölcsönkért egy kerékpárt is, amelyet később nem adott vissza. A nyomozók a személyleírások alapján azonosították, majd elfogták a 26 éves békéscsabai férfit, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás és csalás elkövetésével gyanúsít. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!