Közösségi oldalaink

Belföld

Békéscsabán kettő, Dobozon pedig egy balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében, 2019. szeptember 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Békéscsabán, a Tessedik utca és az Erkel utca kereszteződésében, 11 óra 15 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros férfi. A férfi elesett és súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Fél órával később, szintén Békéscsabán, a Hajnal utca és a Harruckern utca kereszteződésében egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. A mentők a férfit nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Dobozon, a Nagyváradi úton, 15 óra után néhány perccel traktor ütközött kisbusszal. A balesetben az utasok közül öten könnyebben, ketten pedig súlyosan megsérültek.

Mindhárom közlekedési baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!