Közösségi oldalak

Belföld

Békéscsabán, Gyomaendrődön és Orosházán balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2022. november 3-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Berényi úti kerékpárúton 5 óra 15 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő lehajtott az útról, árokba esett és könnyebben megsérült.

Gyomaendrődön, a Tompa Mihály utca és a Pásztor János utca kereszteződésében 9 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy biciklis nőnek és összeütközött vele. A balesetben a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Orosházán, a Zombai utca és a Veress József utca kereszteződésében 14 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője, hogy elkerüljön egy ütközést egy másik autóssal, letért az útról, majd nekiütközött egy táblának és egy fának is. A mentők a jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!