Közösségi oldalak

Belföld

Békéscsabán balesetnél, körözés alapján és garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán, a Gyulai úton 2021. február 10-én 15 óra 15 perc körül összeütközött egy személyautó és egy kerékpárral közlekedő gyermek. A tizenhárom éves lány nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. február 10-én 11 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Kinizsi utcából előállítottak egy budapesti nőt, aki ellen csalás miatt az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. Az 55 éves nőt a rendőrjárőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Szóváltásba keveredett egymással két férfi 2021. február 10-én 9 óra körül Békéscsabán, az Ipari úton. A vita közben egyikük ráütött a másik kisteherautójának a szélvédőjére, ettől az üveg megrepedt. A 39 éves kétegyházi férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!