Békéscsabán balesetnél helyszíneltek és körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Békés megyében, 2019. november 23-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békéscsabán, a vasútállomás parkolójában, 2019. november 23-án 18 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békéscsabán, 2019. november 23-án 10 óra 30 perckörül elfogtak a rendőrök egy komlói férfit, aki ellen tartási kötelezettség elmulasztása miatt a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 36 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!