Közösségi oldalak

Belföld

Békéscsabán baleset, Orosházán ittas járművezetés, Kétegyházán testi sértés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Mint azt portálunk korábban megírta Békéscsaba külterületén, a turbó körforgalmban 2022. április 13-án 7 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy teherautónak, majd egy másik tehergépkocsinak is nekicsapódott. A mentők a balesetet okozó autóst, akinél felmerült az ittasság gyanúja könnyű sérüléssel vitték kórházba. A mintavétel és az orvosi vizsgálat után a rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették, járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Orosházán, a Győri Vilmos téren 2022. április 14-én 0 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője nekiütközött egy másik parkoló járműnek. Szerencsére senki nem sérült meg, de a balesetet okozó autósnál a szonda alkoholfogyasztást jelzett. Ezért a rendőrjárőrök a 35 éves orosházi nőt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei bevonták az autós jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Vita alakult ki két férfi között 2022. április 13-án 11 óra 30 perc körül Kétegyházán. A szóváltás során a fiatalabb férfi kétszer ökköllel arcon ütötte az idősebbet. A bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök a 30 éves kétegyházi férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés gyanúja miatt kihallgatták.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!