Connect with us

Belföld

Békéscsabán baleset és ittas járművezetés, Gyulán lopás miatt intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán, a Berényi úton, 2019. szeptember 17-én 17 óra 30 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és árokba hajtott. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. szeptember 17-én 5 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Berényi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az autóst a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Ott még két légalkoholmérést végeztek, amelyek megerősítették az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a dobozi férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. szeptember 17-én tulajdon elleni szabálysértés miatt eljárást indított egy nő ellen, mert kilopta egy beteg pénztárcájából a pénzt a gyulai kórházban. A tárcát a tulajdonosa az egyik épület előtt, egy padon felejtette. A nő felvette, kivette belőle a pénzt és az üres tárcát bevitte a büfébe. A kórház biztonsági kameráinak felvételei alapján azonosították a lopás elkövetőjét, aki elszámoltatásakor visszaadta a lopott pénzt, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

More in Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!