Közösségi oldalak

Belföld

Békés megyei rendőrségi hírek

Békéscsabán garázdaság, Szarvas külterületén ittas járművezetés gyanúja, Békésen pedig közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök.

Összeverekedett egymással két fiatal 2023. június 19-én 22 óra 50 perc körül Békéscsabán, az Árpád Fejedelem téren. A 17 és 18 éves fiúk kölcsönösen bántalmazták egymást, egyikük könnyebben megsérült. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt büntetőeljárást indított ellenük.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya 2023. június 20-án őrizetbe vett két férfit. Egyikük mezőberényi, a másik férfi pedig köröstarcsai, és mindketten kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsíthatóak.

Két bolgár állampolgárságú kamionvezetővel szemben is intézkedtek ittas járművezetés miatt a rendőrök 2023. június 19-én. Mindkét férfit 4 óra 20 perckor állították meg az M44-es gyorsforgalmi úton, Szarvas közelében. Mindkettejük esetében pozitív lett a helyszíni légalkoholmérés eredménye, ezért előállították őket a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. június 19-én 15 óra 40 perc körül Békésen a Szarvasi út és a Verseny utca kereszteződésében. Egy személyautó vezetője a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy neki jobbról érkező segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A motoros elesett és könnyebben megsérült – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna