Közösségi oldalaink

Belföld

Békés megye útjain történt

Öt baleset, két súlyos, három könnyű sérült.

Békés megyében, 2019. szeptember 14-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

A 44-es számú főúton, Békéscsaba külterületén, 9 óra előtt néhány perccel egy segédmotor-kerékpárral közlekedő nő összeütközött egy tehergépkocsival. A nő súlyosan megsérült.

Békésen, a Szánthó Albert utca és a Rákóczi utca kereszteződésében, 9 óra 30 perc körül személygépkocsi és egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi ütközött össze. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Körösladányban, a Wenckheim Béla úton, 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsi gyalogost ütött el, a gyalogos súlyosan megsérült.

Békéscsabán, a Veres Péter utcában, 20 óra 20 perckor elesett és könnyű sérülést szenvedett egy férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett a segédmotor-kerékpárjával.

Szarvason, a Deák Ferenc utcában 20 óra 45 perc körül személygépkocsi motorossal ütközött, a motort vezető férfi könnyű sérülést szenvedett.

A balesetek okát és körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!