Békés külterületén balesetnél helyszíneltek, Battonyán körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Békés külterületén, 2020. június 16-án 11 óra 15 perc körül négy személygépkocsi összeütközött. A mentők három jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békési Rendőrkapitányság vizsgálja.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, 2020. június 16-án 13 óra 45 perc körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy kisteherautóval, amelynek utánfutóján egy nagy értékű személygépkocsi volt. A Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei megállapították, hogy a német hatóság az autót körözi. Ezért a nyomozók a román férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, a járművet pedig lefoglalták. Az intézkedésről a határrendészeti kirendeltség az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE irodáján keresztül értesítette a körözést elrendelő hatóságot.


Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!