Balesetnél helyszíneltek Gyulán, lopás gyanúja Kaszaperen

Gyulán, a Bajza utca és a Mágocsi utca kereszteződésében 2021. április 1-jén 13 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő férfinak és nekiütközött. A biciklis elesett és súlyos sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.


A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. április 1-jén előállítottak egy kaszaperi férfit, aki a gyanú szerint több szerszámgépet is ellopott egy telephelyről, Kaszaperen. A 38 éves férfi 2021. március 31-éről április 1-jére virradóan vitt el a raktárépületből többek között fűkaszát, láncfűrészt, gyalugépet, fűrészt, csiszolót, fúrót és vésőkalapácsot. A rendőrkapitányság nyomozói a kaszaperi férfi ellen lopás bűntett miatt indítottak büntetőeljárást. Az ellopott szerszámgépeket a rendőrök megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!