Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Orosházán, Tótkomlóson, Szarvason és Dévaványán

Békés megyében 2020. december 21-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcai körforgalomban 9 óra körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és elütötte. A biciklis elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Tótkomlós külterületén 9 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője elsodort egy kerékpáros férfit, aki súlyosan megsérült.

Szarvas külterületén, 18 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. A mentők egy gyermeket súlyos, míg két felnőttet könnyű sérüléssel vittek kórházba.

Egy órával később Dévaványa külterületén szintén egy autós lesodródott az útról és árokba borult. A balesetben a jármű vezetője, akinél felmerült az ittasság gyanúja, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.


Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!