Közösségi oldalaink

Belföld

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Orosházán, Békéscsabán, Dobozon és Gyulán

Békés megyében 2020. szeptember 20-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Széchenyi tér és a Rákóczi utca kereszteződésében 8 óra 15 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárját toló nőt, aki a gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni. A nő elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsaba külterületén 15 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben hárman könnyű sérülést szenvedtek.

Doboz külterületén 17 óra előtt néhány perccel egy motorkerékpáros férfi hátulról nekiütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinak. A mentők az előbbi jármű vezetőjét súlyos, míg az utóbbit könnyű sérüléssel vitték kórházba. Gyula külterületén 18 óra 30 perc körül letért az útról és árokba csúszott egy motorkerékpárral közlekedő nő. A motoros a balesetben megsérült, sérülése nem súlyos – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!