Közösségi oldalaink

Belföld

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Mezőberényben, Újkígyóson, és Bélmegyeren

Békés megyében 2019. szeptember 6-án négy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


Mezőberény, külterületén 11 óra 30 perc körül egy mezőgazdasági gép elütött egy nőt és egy férfit. A mentők a nőt könnyű, míg a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

 

Újkígyós külterületén, 13 óra után néhány perccel letért az útról és fának ütközött egy tehergépkocsi vezetője, aki könnyebben megsérült.

Mezőberényben, a Szarvasi út és a Csabai út kereszteződésében, 16 óra 15 perc körül összeütközött három személyautó, amelyek közül az egyikben négyen könnyű sérülést szenvedtek.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, Bélmegyer külterületén, 15 óra 30 perc körül lesodródott az útról és fának csapódott egy személygépkocsi. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!