Közösségi oldalak

Belföld

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Gyulán, Békéscsabán és Szarvason

Békés megyében 2021. június 11-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, az Almássy Kálmánné tér és a Kölcsey utca kereszteződésében 8 óra 45 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. A mentők a férfit nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Három órával később Békéscsabán, a Bajza utca és a Thurzó utca kereszteződésében egy személygépkocsi nekiütközött egy másik autónak. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Szintén Békéscsabán, a Bartók Béla út és az Erkel utca kereszteződésében 14 óra 45 perc körül egy kisteherautó vezetője nem biztosított elsőbbséget és összeütközött egy személygépkocsival. Az utóbbi jármű vezetője és utasa is nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Szarvas külterületén 16 óra 30 perc körül egy autós azért, hogy elkerüljön egy ütközést letért az útról és árokba csúszott. A balesetben a személygépkocsi vezetője megsérült, sérülése nem súlyos – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!