Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Gyulán, Békéscsabán és Sarkadon

Békés megyében, 2019. szeptember 19-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Gyulán, a Tomcsányi utcában, 8 óra 15 perc körül álló személyautó nyitott ajtajának hajtott és elesett egy kerékpáros férfi. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Bessenyei utca és a Horánszky utca kereszteződésében, 12 óra 30 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött egy biciklis nőnek, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Két órával később, Sarkad külterületén egy személygépkocsi letért az útról, fának ütközött, majd árokba csúszott. A balesetben a jármű vezetője könnyebben, utasa pedig súlyosan megsérült. Az autót vezető gyulai férfinál felmerült az ittasság gyanúja.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!