Közösségi oldalaink

Belföld

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Gyomaendrődön, Békéscsabán és Dobozon

Békés megyében 2021. szeptember 11-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyomaendrőd külterületén 1 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője letért az útról, árokba csúszott és fának ütközött. Az autó vezetője súlyosan megsérült.

Békéscsabán, az Orosházi út és a Bercsényi utca kereszteződésében 13 óra körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy személyautó. Utóbbi jármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Szintén Békéscsabán, a Szent István tér és a Széchenyi utca kereszteződésében 16 óra 45 perc körül egy kerékpárral közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy autósnak és nekiütközött. A balesetben a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Doboz külterületén 19 óra után néhány perccel egy motorkerékpárt vezető férfi lesodródott az útról és elesett. A mentők a jármű vezetőjét súlyos, míg utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!